dilluns, 12 de maig del 2008

Spanish justice?

Mitjans de maig, ja són quasi 30 dones mortes pel seu company a l'Estat espanyol. Quasi 30 feminicidis precedits, majoritàriament, per mesos o anys de terrorisme domèstic sense càstig penal fins al trist desenllaç. En aquest cas no es condemna preventivament i sense proves.
Divendres passat, rebo la notícia d'una noia a la què havien explotat sexualment tancada en un pis de Barcelona. No sé si al final era una noia amb retràs mental o no. Els culpables estan al carrer sense càrregs. En aquest cas no es condemna perquè no hi ha proves.
Hivern de 2008, maten a una nena anomenada Mari Luz, l'assassí tenia 2 condemnes sentenciades però no les estava cumplint. En aquest cas... la justícia espanyola és molt eficaç...

Dissabte passat, 3000 persones es mullen per la llibertat d'en Franki. No és un criminal, no ha fet mal a ningú. En aquest cas és condemnat a presó per despenjar una bandera sense proves i aquesta sentència sí que s'està cumplint.
La justícia espanyola no serveix per condemnar assassins ni violadors ni explotadors de persones. Serveix per respectar l'ordre dintre de l'imperi nacionalista espanyol allunyant-se molt de vetllar pels drets humans.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La primera preocupació de l'imperialisme espanyolista és, assegurar la seva pervivència. Ells ho tenen clar, nosaltres tenim massa dubtes,
En quant al tema de la violència domèstica, o del tipus que sigui, també ho hem de tenir clar, ningú té dret a agredir ningú.

L. ha dit...

En una democràcia que es passen les lleis que els interessa pel forro i les que fan per assegurar la seva pervivència les fan cumplir sense ni donar el dret a la pressumpció d'innocència, doncs ja em diràs si a això se li pot dir democràcia!!

Ei, Joan! Gràcies per participar! :)