diumenge, 1 de juny del 2008

Ja tenim pis! (i nèt!)

Ja tenim pis! Que maco!! Encara porto posades les "agulletes" (algú sap com es diu en català correctament?) a ambdós quàdriceps d'haver-nos passat el cap de setmana netejant! Alguna vegada heu netejat una persiana? I una persiana plena de merda??
Ens queda molta feina a fer, però les quatre parets que envoltaran part important de la nostra vida, resten expectants i són les més maques del món!

3 comentaris:

e. ha dit...

Ondia!

T'emancipes? On vas a viure??

Congratulations!! :)

Em sembla que en català se'n diuen "tiretes", però queda de figaflor dir que tens tiretes, crec jo... acceptaré el barbarisme "agulletes" fins a la mort ;)

L. ha dit...

jejeje!!! tiretes! És veritat! He perdut molta memòria d'aquesta improductiva, però que va bé per tenir cultura! :))))
Doncs sí, independència! Però va per llarg,eh! Encara s'ha de pintar, i fins que no estalviem per anar moblant a poc a poc poden passar uns quants mesos!
Ara seré mataronina!! La ciutat m'agrada molt i molt i molt!
Si alguna vegada necessites fer nit a Mataró ja em pots trucar! Benu, si encara no tenim el pis minimament habitable ja et diré que portis el sac de dormir! ;)
Salutacions e.!

Anònim ha dit...

Net i amb unes vistes precioses, muntanya i mar...esperem que les grues dels especuladors no ens "tapin" mai les vistes del piset, ni a nosaltres, ni a tots els que després de nosaltres decideixin viure les seves vides en aquest espai que té unes vistes "increïbles" (això ja ho havia dit no...?)