dijous, 27 de març del 2008

La formiga Aludnag

Els exemplars d'aquesta espècie són fàcils de trobar en hàbitats on la calor intensa es fa inaguantable. El tret que les fa diferents de les altres formigues és que desprecien totalment tot comportament gregari. Es volen sentir lliures i alliberades.
Per evitar qualsevol problema de salut derivat de l'estrés practiquen el "pànxing", consistent en asseure's i observar com treballen les altres, segurament sent el seu hobbie preferit. Tenir sempre qui la pugui servir al seu gust, fent-li massatges relaxants sempre que ho desitgi i fent-li pessigolles quan té ganes de riure. Li encanta posar-se el bronzejador per poder torrar-se al sol i perdre el monòton color que tenen totes les formigues.

El seu caràcter despreocupat i exigent fa, doncs, que sigui despreciada per les altres com ella. Fins i tot ningú sol tenir ganes d'aparellar-se amb ella, però això no li fa absolutament res, li és ben indiferent, i és que les formigues aludnag, encara que són d'un sol sexe tenen la facultat de reproduir-se com volen.


Lorena(quan era nena).
Tota una filosofia de vida...
Fa gràcia això de "caràcter despreocupat i exigent" i la capacitat de reproduir-se com volen, clar que sí! Autosuficients!