divendres, 4 d’abril del 2008

Aigua!

Els mitjans de comunicació deuen pensar que som imbècils, no? Ja entenem que un transvasament és portar aigua d'un lloc a un altre i que és el que feia el PHN de l'Ebre a Múrcia, que és el que es faria del Segre al Llobregat, que és el que es fa de Carboneras al Port de Barcelona, que és el que es farà de la dessaladora de Barcelona allà on calgui de l'interior de Catalunya. Sí, ja hem entès que tot això són transvasaments, però també entenem que hi ha diferència substancial d'un tipus a un altre. I que si el govern és antitransvasista, ja entenem que es refereix al tipus més antiecològic de tots i no als altres, que estan pensats amb les màximes condicions per perjudicar el mínim el medi ambient i també als pagesos, que també són catalans com nosaltres.

L'altre dia ja no tenia ganes de parlar del tema, però és vergonyós que es faci partidisme d'una situació tan important com la falta d'aigua, que pot tenir greus repercussions. I què voleu que us digui... entre sociates i convergents, tal i com solucionen les crisis, ara ja estaríem tancant l'aixeta i que fos el que Déu vulgui!
Per no parlar que el govern central sigui el que decideixi per nosaltres sobre els nostres rius, i no dóna altres solucions! Això no és motiu de crítica pels nacionalistes convergents o pels confederats sociates? O que haguem de pagar l'aigua de la dessaladora andalusa (obra de l'Estat) amb diners (nooo, de l'Estat no, no fos cas!) sinó de la Generalitat? Les veus de la gran casa catalana, no diran res sobre això, ara que estan pactant secretaries?!
Ai, ja sabia que és millor fer un post sense text per no exaltar-se!





Us presento el nostre transvasament de casa: la galleda que tenim a la dutxa! L'omplim d'aigua freda mentre no surt la calenta, i amb aquesta aigua, tirem els residus del WC, reguem, netegem la fruita... que més sentit comú que el que té el poble, ningú, vaja! I que qui no serveixi per res, cap a polític que farà carrera i no li faltarà la butxaca plena! I com menys escrúpols, millor!

1 comentari:

Anònim ha dit...

És veritat que fan partidisme amb tot. Què hi vols fer? Uns més que altres. I que el Zapatero, després de fer-se el despistat, ens salvarà.
De tota manera, a mi el que m'ha agradat, és com s'han espavilat a trovar solucións.
Llàstima que no siguin tan eixerits amb els temes socials.